Dwell Designs | RYDE
15457
single,single-portfolio_page,postid-15457,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.2,vc_responsive

About This Project

RYDE

This project by Dwell Designs Australia captures the essence of a minimalist masterpiece despite the constraints of the structure being a small block of land situated in a flood impacted area.

This implementation of windows effectively results in a continuous provision of natural light to fill the home, from sunrise to sunset.

The terrace joins the main building via large glass sliding doors, enabling easterly winds to flow through the structure when opened and direct sunlight in winter from a large skylight to shine through the living and kitchen areas, helping in maintaining a sense of natural warmth.

Date

2021

Category
Dwelling House